Нажмите ввод , чтобы подтвердить поисковый запрос
98 de ani de la Unirea Basarabiei cu România
Новости
98 de ani de la Unirea Basarabiei cu România

98 de ani de la Unirea Basarabiei cu România

La 27 martie vom marca aniversarea Unirii Basarabiei cu Patria-Mamă, România.

La Chişinău şi în alte localităţi ale Republicii Moldova vor avea loc importante acţiuni de comemorare a evenimentelor de acum 98 de ani şi de omagiere a înaintaşilor care au avut priceperea şi curajul să înfăptuiască Unirea într-o conjunctură istorică şi geopolitică extrem de complicată.

 

Partidul Liberal Reformator împărtăşeşte dezideratele naţionale unificatoare ale poporului, care, în procesul de cunoaştere a adevărului istoric, sunt îmbrăţişate de un număr din ce în ce mai mare de cetăţeni, în special din generaţiile tinere.

Reîntregirea naţională este văzută astăzi, pe bună dreptate, de generaţia tânără atât ca un necesar act de reparare a unei nedreptăţi istorice, cât şi ca unică posibilitate de avansare a societăţii stabilite în Republica Moldova în arealul de civilizaţie economică şi culturală european.

În acest context, Partidul Liberal Reformator îndeamnă membrii formaţiunii şi simpatizanţii ei să participe duminică, 27 martie 2016, la evenimentele anunţate să se desfăşoare în Chişinău cu începere de la ora 13.00 în Scuarul Operei Naţionale şi la Marşul ce va urma pe arterele principale ale capitalei.

Будьте в курсе новостей

*Мы никогда не будем использовать вашу информацию для спама

+373 22 274753

+373 60 133 113

г. Кишинев, ул. Александр Хыждеу 48

Пн - Пт: 9.00 - 18.00

Сб. 9.00 - 14.00

Контакты