Clarificarea Cetăţeniei Române

Clarificarea Cetăţeniei Române

Pentru persoanele care au redobândit cetăţenia română până în anul 2002 şi nu au primit nici un răspuns, sau au pierdut actele, sau nu au obţinut la timp adeverinţe care dovedesc statutul de cetăţean român, o putem obţine  prin metoda ''clarificării cetăţeniei române''.

Clarificarea statutului de cetăţean poate fi solicitată la Consulat sau la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Direcţiei Generale de Paşapoarte din municipiul Bucureşti.

 

Oferta

Echipa Documente.md vă poate oferi consultanţă şi asistenţă în vederea obţinerii certificatului care dovedeşte statutul de cetăţean român în termen de 14 zile. Datorită acestui act care confirmă cetăţenia, persoana îşi poate perfecta actele de stare civilă române, apoi buletinul şi paşaportul român.

 

Acte necesare

  1. Buletin de identitate
  2. Paşaport străin
  3. Certificat naştere
  4. Certificat de căsătorie
  5. Procură

 

Nota

Certificatul care dovedeşte statutul de cetăţean român se perfectează în timp de 14  zile.

 

Important

Persoanele care se află în afara Republicii Moldova pot beneficia de serviciile companiei perfectând o procură la Consulatul Republicii Moldova sau la un notar din ţara în care se află (în cazul notarului va mai fi nevoie să apostilaţi procura, unii notari prestează și acest serviciu).

CERERE DE CETĂȚENIE

Alte servicii

Serviciile noastre

Facebook

Despre Documente.md

Servicii profesionale de perfectare a actelor la nivel național și extern.

Apostile și servicii complexe de consultanță juridică internațională pentru cetățenii moldoveni din țară și străinătate.

Contacte or. Chișinău