documente.md - Despre noi

Despre Documente.md

Servicii profesionale de perfectare a actelor la nivel național și extern. Apostile și servicii complexe de consultanță juridică internațională pentru cetățenii moldoveni din țară și străinătate.

 

DocumentPark este o companie stabilă, apărută în 2007 pe piața din Republica Moldova, cu un colectiv de profesioniști energici și ambițioși, animați de dorința de a oferi calitate reală pentru serviciile prestate, respect și responsabilitate față de client, prețuri competitive. Ne-am orientat serviciile noastre de înaltă calitate spre piața din România și Rusia cu tendințe de a lărgi și perfecționa spectrul de direcții. În prezent,  ne numărăm printre principalii lideri  pentru o gamă largă de servicii, prestate la nivel național și extern cum ar fi: consultanță juridică legată de problemele cetățeniei române și cetățeniei ruse, întocmirea actelor  de stare civilă, apostilelor, cazierelor judiciare, și altele. Pe lângă toată gama de servicii, puteți adresa întrebări specialiștilor noștri care vor asigura un feedback rapid și util.

Ne-am raportat întotdeauna la cei mai buni, iar pe parcursul activității noastre, am încercat să perfecționăm serviciile oferite. Conștiința lucrului bine făcut reprezintă respectul nostru față de client și față de munca noastră. Află mai multe despre serviciile noastre.

Viziunea noastră:

Să ridicăm cât mai sus nivelul calității serviciilor oferite. Pentru noi nu este de ajuns doar să fim recunoscuți ca lideri pentru serviciile pe care le oferim, ci dorim să reușim a defini noi criterii și reguli obiective în evaluarea unui serviciu sau furnizor de servicii.

Misiunea noastră:

Sa întrecem nivelul așteptărilor clienților noștri, oferind nu doar execuția unor servicii, ci soluții complete si corecte pentru rezolvarea definitivă a problemelor dumneavoastră. Să construim și să menținem parteneriate de durată cu clienții, să asigurăm satisfacția acestora pe termen lung.

Să ne dezvoltam continuu propriul know-how, să contribuim permanent la creșterea valorii angajaților noștri, aceasta fiind resursa noastră cea mai de preț. Să demonstrăm credibilitate prin îndeplinirea tuturor angajamentelor pe care le luăm.

Valorile noastre:

Atitudinea - Suntem dedicați în a rezolva cu maximum de acuratețe  problemele clienților.

Responsabilitatea - Ne asumam responsabilitatea pentru toate deciziile și acțiunile noastre.

Rapiditate - Realizăm în timpi minimi serviciul solicitat de către client și ne adaptăm cerințelor fiecăruia în parte.

Excelența - Oferim produse și servicii la cele mai înalte standarde.

Inovația - Incurajăm originalitatea, imaginația si flexibilitatea în gândire.

Viziunea noastră, misiunea și valorile noastre nu sunt doar simple cuvinte.
Ele reprezintă  fundația  pe care noi construim tot ceea ce ne-am propus.

Serviciile noastre

Facebook

Despre Documente.md

Servicii profesionale de perfectare a actelor la nivel național și extern.

Apostile și servicii complexe de consultanță juridică internațională pentru cetățenii moldoveni din țară și străinătate.

Contacte or. Chișinău